Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Michel Witmer, Normec Groen Agro Conrol:

"We krijgen altijd veel erkenning vanuit de bio-branche"

Tholen - In de eerste week van januari kijkt Michel Witmer namens Normec Groen Agro Control vol vertrouwen uit naar het voor ons liggende jaar. "De focus voor ons in 2023 is natuurlijk de diensten van Normec in zijn geheel breder aanbieden. De samenwerking met de andere bedrijven loopt voorspoedig. Er is zelfs een Normec AGF-team voor Nederland en Belgiƫ. Ik mag daar deel vanuit maken."

Michel geeft aan dat hij graag samenwerkt met biologische bedrijven. "We krijgen altijd veel erkenning vanuit de bio-branche. We voeren heel open gesprekken en het is echt heel prettig samenwerken met biologische bedrijven. Ook vanuit Skal krijgen we meer aanvragen voor onderzoek, dus ook vanuit die hoek worden we erkend. Qua residuen wordt er voor de biologische klanten naast de screening vooral Fosetyl-A1, Fosforigzuur, Chloraat en Perchloraat aangevraagd. Ook screening op ethyleenoxide is in navolging van vorig jaar nog altijd een 'hot issue'. Daar wordt nog genoeg op geanalyseerd."

De combinatiestand op de Biobeurs zal er op deze manier uitzien. Links (met oranje) het stuk waar Normec Groen Agro Control te vinden zal zijn. 

Net als voorgaande jaren staat Normec Groen Agro Control de komende tijd op verschillende beurzen. "Door de samenwerking voor de beurzen met onder andere Green Organics een Eosta zie je dat er wederzijds respect is voor elkaars werkzaamheden. We hopen in 2023 weer menig bedrijf te mogen ondersteunen. Voor verdere informatie nodig ik u uit om eens langs te lopen op Biobeurs, Fruit Logistica of BIOFACH."

Daarnaast is Michel nauw betrokken bij webinars over groente en fruit. "Die gaan we live uitzenden vanuit Den Bosch. Dat is erg leuk om te doen en ook goed voor de samenwerking. Iedereen heeft echt een eigen visie op kwaliteit. Voor de bedrijven in de biologische sector zal dit ook een meerwaarde kunnen zijn."

Hij geeft aan dat Normec Groen Agro Control door middel van advies en cursussen, waaronder de Masterclass residuen en microbiologie, probeert om de deelnemers zaken als wetgeving, monstername, analysemethoden en rapportage bij te brengen.

Normec Groen Agro Control is op de Biobeurs te vinden in stand 40.

Voor meer informatie:
Michel Witmer
Normec Groen Agro Control
Distributieweg 1
2645 EG Delfgauw
015 2572511
06 24967047
michel.witmer@normecgroup.com 
www.agrocontrol.nl