Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fluitekruid in Winsum wordt 33e Odin winkel

Per maandag 30 januari draagt Annemiek van der Steen na 25 jaar haar biologische speciaalzaak Fluitekruid in het Groningse Winsum over aan Odin. De winkel aan Hoofdstraat W 4 wordt daarmee de 33e winkel van biologische coöperatie Odin en gaat na de overdracht verder onder de naam Odin Winsum. Odin breidt hiermee verder uit in het noorden, nadat er in oktober een Odin winkel in Leeuwarden bijkwam.

Annemiek van der Steen (links) draagt biologische winkel Fluitekruid in Winsum over aan Odin directeur Merle Koomans van den Dries.

Fijne opvolger in vorm van Odin
Voor Annemiek breekt na de overdracht een nieuwe periode aan. “Ik heb er de afgelopen 25 jaar heel erg van genoten, maar ben toe aan een nieuwe stap. Wat begon als een kleine winkel, waar biologische levensmiddelen geïntroduceerd werden, groeide uit tot een biologische minisupermarkt in Winsum”, vertelt zij. ”In al die jaren heb ik een trouwe schare leuke klanten opgebouwd. Er staat een team met fantastische medewerkers. En ik heb een fijne opvolger gevonden in de vorm van Odin. Zij gaan de winkel op een verantwoorde en fijne manier voortzetten met het huidige team.”
 
Eer om Fluitekruid over te nemen
Merle Koomans van den Dries (directeur Odin): “Fluitekruid is een prachtige winkel in een uniek monumentaal pand, in wat in 2020 door de ANWB is uitgeroepen tot het mooiste dorp van Nederland. We vinden het een eer om na 25 jaar de winkel over te mogen nemen van Annemiek en we hebben er zin in om samen met het team en de klanten een mooi vervolg te geven aan wat de afgelopen jaren met zoveel liefde en aandacht is opgebouwd.”
 
Anders en toch vertrouwd
Na de overdracht op maandagochtend 30 januari sluit de winkel een paar dagen voor een aantal noodzakelijke aanpassingen. Het kassasysteem wordt vervangen, het assortiment hier en daar aangepast en de naam Fluitekruid op de ramen wordt vervangen door Odin. Als alles volgens planning verloopt, gaat de winkel op donderdag 2 februari open als Odin Winsum.
 
Lid & mede-eigenaar coöperatie
Net als in alle winkels van Odin kunnen ook klanten van de winkel in Winsum lid worden van Coöperatie Odin. Leden zijn mede-eigenaar van Coöperatie Odin en kunnen gebruik maken van ledenvoordeel, waarmee ze onder andere voordeel krijgen op biologische en biodynamische boodschappen. Meer informatie daarover is straks te krijgen in de winkel, maar ook via Odin.nl

Voor meer informatie:  
Odin
[email protected]
www.odin.nl

Publicatiedatum: