Vanaf nu is Lisa’s Choice met een breed assortiment aan glutenvrije artikelen ook beschikbaar bij de Ekoplaza filialen. Nadat Udea besloot om te stoppen met haar eigen merk 'Lieke is Vrij', heeft de biologische groothandel Lisa's Choice benaderd om deze vrijgekomen ruimte in het glutenvrije schap van Ekoplaza in te vullen.

Edith Goossens vertelt namens Lisa's Choice: "Lisa's Choice was al bekend bij Udea, omdat sinds een aantal jaar het glutenvrije assortiment daar via de groothandel wordt aangeboden aan haar klanten. Dus de relatie was er al, maar uiteraard zijn we super trots en blij met het gestelde vertrouwen in Lisa's Choice. Daarnaast is het weer een prachtige stap in de realisatie van onze missie om mensen die glutenvrij willen of moeten eten te ontzorgen. Deze landelijke distributie in 1 van de mooiste biowinkelketens, draagt daar uiteraard in grote mate aan bij; meer locaties voor de consument waar zij hun vertrouwde glutenvrije merk kunnen kopen."

Een schap vol Lisa's Choice-producten bij Ekoplaza. Rechts één van de nieuwe producten, de brownie-mix.
 
Het Lisa's Choice assortiment bij Ekoplaza is ruim; de klant heeft de keuze uit onder andere glutenvrije- en vegan granola, haverproducten zoals een muesli, diverse smaakvarianten toastjes en crackers, maar ook een heel scala aan melen en bakmixen waaronder de nieuwe brownie-mix. En uiteraard mogen de koekjes niet ontbreken.

Lisa's Choice voert een breed assortiment omdat het merk voor diverse momenten op de dag een goede glutenvrije variant wil aanbieden. Trends en goed luisteren naar de wensen van de doelgroep is altijd sturend in het innovatieve beleid. "We zijn dan ook heel blij om te zien dat er voor een ruime variatie aan producten is gekozen, want dat onderstreept de alsmaar groter wordende behoefte en vraag naar gezonde én lekkere glutenvrije producten."

Voor meer informatie: liesbeth@lisaschoice.nl en www.lisaschoiceglutenfree.com