Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische foodcoop Odin passeert de grens van 15.000 leden

Vorige week verwelkomde biologische coöperatie Odin de heer Folkert Hooghiemster uit Eagum als 15.000e lid. Groentemedewerker Sybolt Kamstra van Odin Leeuwarden zette het kersverse lid in het zonnetje met een bos onbespoten bloemen en een presentje.

Bewust kiezen voor biologisch
"Coöperatie Odin staat voor iets dat wij belangrijk vinden", zegt Folkert Hooghiemster. "Er zijn veel dingen waar je geen controle over hebt, maar als het om voeding gaat kan je een keuze maken. Biologisch is beter voor planten, dieren en je eigen gezondheid, daarom kiezen wij daarvoor. En dat we ledenvoordeel krijgen op onze boodschappen bij Odin is meegenomen."

Foto rechts: 15.000e Odin lid Folkert Hooghiemster (links) krijgt bos onbespoten bloemen van groentemedewerker Sybolt Kamstra

Verbinding met coöperatie
"Heel mooi om te zien dat Folkert en zoveel anderen zich met onze coöperatie verbinden voor een mooiere wereld", zegt Odin directeur Merle Koomans van den Dries. "Een wereld zonder chemische bestrijdingsmiddelen, met een rijke natuur en met eerlijke relaties met leveranciers. En nu we onlangs nieuwe winkels in Heerde, Leeuwarden en Eindhoven geopend hebben en begin januari in Veenendaal, verwachten we dat het ledenaantal verder groeit doordat ook in die plaatsen weer honderden mensen zich bij ons aansluiten. We hebben er trouwens heel bewust voor gekozen om de maandbijdrage voor ons lidmaatschap niet te verhogen en het voordeel dat leden in de winkel hebben niet te verlagen. Zo blijft het in deze dure tijden aantrekkelijk om lid te zijn van Odin en bij ons je biologische boodschappen te doen."

Lidmaatschap Odin
Al 39 jaar zet Odin zich met biologische en biodynamische boodschappen in voor een eerlijke, gezonde en duurzame wereld. En sinds 10 jaar doet Odin dat als coöperatie. Iedereen kan lid worden en daarmee als mede-eigenaar een steentje bijdragen aan de groeiende organisatie met inmiddels 31 winkels, een online bezorgdienst, een biodynamische boerderij, een imkerij en een groothandel.

Voor meer informatie:
Odin
[email protected] 
www.odin.nl 

Publicatiedatum: