Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ik denk dat we het juist nu over Mooi Eten, Mooi Leven moeten hebben"

Tweede bookazine Rineke Dijkinga vanaf 18 november verkrijgbaar

Rineke Dijkinga komt met haar tweede bookazine. Als natuurgeneeskundig- en orthomoleculair therapeut brengt ze haar kennis samen in dit 132 pagina's dikke lifestyle magazine. Met een informerend darm- en breindossier en 35+ aanvullende recepten om je darm- en breingezondheid te ondersteunen.

Rineke: "Ik denk dat we het juist nu over Mooi Eten, Mooi Leven moeten hebben. Deze tijd dwingt ons tot een herdefiniëring van wat die begrippen voor ons betekenen. We hebben gezien hoe kwetsbaar ons mondiale voedselsysteem is. Hoe afhankelijk we zijn geworden. In tijden van crisis gaan mensen terug naar de basis en herontdekken we wat echt belangrijk voor ons is. Daarom heeft het bookazine ook het thema: de Kiem waaruit alles ontspruit. Dat begint met de grond onder onze voeten, met verbinden met de natuur, lokale telers en producenten. Het begint ook met zelf weer bezig zijn met volwaardige voedsel en de heerlijkste, voedende gerechten maken met groenten, granen, kruiden, fruit, die je zelf bij elkaar hebt gescharreld en bereid hebt. Tijd nemen om te koken en samen te tafelen, wat ons verbindt en ons geluksgevoel verhoogt. Dit bookazine biedt het allemaal."

"Een moment waar ik enorm naar uitkijk. Een jaar lang heb ik mijn ziel en zaligheid gelegd in dit nummer. Maar toch zit ik ook met een dubbel gevoel. Het is immers crisistijd en veel mensen
verkeren in zwaar weer. Het Nibud gaf vorige maand aan dat bijna 40% van de Nederlandse minima en middeninkomens op hun dagelijkse uitgaven moet bezuinigen door de hoge energieprijzen. Om mij heen hoor ik steeds meer mensen die al flink bezuinigen op voedsel. Is er dan wel ruimte voor een bookazine over de kracht & pracht van voeding? Ja, toch wel. Of zelfs: juist nu!"

Inhoud editie nr. 2: 'Terug naar de kiem'

  • 35 (h)eerlijke, betaalbare, snel klaar te maken recepten die je darm- en breingezondheid ondersteunen
  • Informatief darm-/breindossier als basis van onze gezondheid
  • Persoonlijke columns over de zwangerschap & de eerste levensjaren van een kind
  • Inspirerende voedselverhalen van pionierende kleine boeren, inspirerende telers en verantwoordelijke leveranciers
  • Tips over wildplukwandelen met singer-songwriter Tim Knol
  • Rineke's aanraders
  • En heel veel tips hoe je mooi & budget-vriendelijk kunt koken

Beluister hier Rineke's boodschap:



Mooi Eten, Mooi Leven bookazine:

  • Superdikke lifestyle ‘bookazine’ over de kracht & pracht van lokale voeding
  • Verkrijgbaar vanaf 18 november 2022 via bol.com, www.rinekedijkinga.nl of één van de genoemde verkooppunten op de website
  • Telt 132 pagina’s vol gezonde recepten, interviews en achtergrondinformatie over darm- en breingezondheid
  • € 11,95 (exclusief eventuele verzendkosten)

Over Rineke Dijkinga
Rineke Dijkinga werkt aan een gezondere wereld door mensen te informeren wat je dagelijkse voedsel voor invloed heeft op jouw gezondheid: "Hoe jij ervoor kunt zorgen dat wat op je bord ligt
jou niet alleen vult, maar vooral ook voedt. En hoe je daarbij rekening kunt houden met alles wat leeft op deze aarde."

Voor meer informatie: www.rinekedijkinga.nl 

Publicatiedatum: