Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Organto gaat biologisch fruit verkopen bij benzine- en laadstations in Nederland

Organto Foods, een ge├»ntegreerde leverancier van biologische merkproducten en biologische groente- en fruitproducten met toegevoegde waarde, heeft deze week aangekondigd dat het zijn I AM Organic-producten in Nederland lanceert via een grote leverancier van tank- en laadstations. De eerste producten die er op de markt worden gebracht, zijn biologische bananen, kort daarna gevolgd door biologische appelen. Beide producten zullen als gezonde en voedzame snacks beschikbaar zijn in een handig To go-formaat. De producten zullen in de loop van de tijd beschikbaar zijn in ongeveer 400 Nederlandse tank- en laadstations. 

"Ons bedrijf blijft groeien en we hebben nu ook met succes het merk I AM Organic gelanceerd met behulp van onze technologie voor digitale productpaspoorten. De samenwerking met een TO GO-retailer in Nederland zal ons in staat stellen om verder te bouwen aan onze missie om biologische groenten en fruit beschikbaar te maken voor elke consument. Op die manier willen we ons merk I AM Organic verder uitrollen", zegt Rients van der Wal, CoCEO van Organto Foods Inc. en CEO van Organto Europe.

"Beide bedrijven zijn sterk in het bedienen van de hedendaagse consument die op zoek is naar hoogwaardige en handige producten met een transparant en boeiend verhaal. Onze producten hebben een verhaal te vertellen, dat volgens ons goed wordt gecommuniceerd via onze digitale productpaspoorten. We streven naar de best mogelijke smaak en beleving, maar ook naar een CO2-neutrale voetafdruk. I AM Organic-producten hebben een impactvolle look en feel, waarbij elk product een unieke QR-code krijgt. Deze QR-code leidt consumenten naar de productdetails zoals herkomst, transportwijze, ecologische voetafdruk, sociale impact, voedingsprofiel en gebruikstips."

Klik hier voor het volledige persbericht.

Voor meer informatie:
Organto Foods Inc.
1090 Hamilton Street
Vancouver, B.C. (Canada)
V6B 2R9
Tel.: +1 888 818 1364
www.organto.com

Publicatiedatum: