Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spring Prize 2023 zoekt regeneratieve projecten en organisaties

Regeneratieve organisaties, lokale gemeenschappen, bedrijven en projecten van over de hele wereld kunnen zich nu aanmelden voor de Lush Spring Prize 2023. De prijs beloont en viert groepen die de beschadigde systemen van de aarde herstellen en bijdragen aan Lush’ missie: “Leaving the world Lusher than we found it”.

Het doel van de Lush Spring Prize is om gemeenschappen en samenlevingen beter in harmonie met de natuur en met elkaar te laten gedijen. En op die manier gezonde en veerkrachtige ecosystemen op te bouwen.

Het werk en de verhalen van projecten op de shortlist worden gepubliceerd op de website van de Lush Spring Prize en de winnaars worden uitgenodigd voor een feestelijk co-learning-evenement dat plaatsvindt in mei 2023.

Aanmelden
Aanvraagformulieren kunnen worden gedownload via onderstaande Lush Spring Prize-website. De inschrijvingen sluiten op 19 september 2022 om 12:00 uur.

The 2023 Lush Spring Prize zal ten minste 11 prijzen toekennen in 4 verschillende categorieën: van de Intentional Award, de Young Award en de Established Award tot de influence Award. Kandidaten kunnen ook in aanmerking komen voor twee samenwerkingsprijzen: de Ancient and Indigenous Wisdom Award en de Permaculture Magazine Award. 

Intentional Award: 4 prijzen
Voor veelbelovende ideeën en projecten tot 1 jaar oud. Deze prijs gaat naar personen, gemeenschappen, beginnende bedrijven en nieuwe groepen en organisaties om meer voet aan de grond te krijgen. 

Young Award: 3 prijzen
Voor jonge organisaties, projecten, bedrijven en netwerken van 1 tot 5 jaar oud, zodat zij kunnen groeien en zich verder kunnen ontwikkelen voor de verbetering van ecologische en sociale systemen.

Established Award: 2 prijzen
Voor gevestigde organisaties, projecten, bedrijven en netwerken die langer dan 5 jaar bezig zijn, zodat zij hun boodschap kunnen blijven uitdragen en meer mensen kunnen inspireren.

Influence Award: 2 prijzen
Voor lokale, nationale of internationale organisaties en netwerken die door middel van campagnevoeren en lobbyen beleid, regelgeving en opinie beïnvloeden. De award is bedoeld voor groepen die helpen bij de opbouw en het versterken van de regeneratieve beweging. 

Voor meer informatie:
Lush Spring Prize 
www.springprize.org

Publicatiedatum: