"Hierdoor blijven niet verpakte bio-producten voor onze klanten beschikbaar"

Lidl als eerste grote retailer met alle winkels biologisch gecertificeerd

Sinds 2021 zijn verkooppunten die biologisch onverpakte producten verkopen verplicht zich te laten certificeren door Skal. Als controle autoriteit voert Skal inspecties uit bij filialen, distributiecentra en hoofdkantoren en staat de gehele keten, van producent tot consument, onder toezicht van Skal.

Biologische verkooppunten
Dat biologische verkooppunten ook verplicht zijn zich te certificeren, draagt bij aan het consumentenvertrouwen. Bewuste consumenten willen zeker zijn van een betrouwbaar biologisch product. Er hebben zich al veel verkooppunten aangemeld voor certificatie, en ook reguliere supermarktketens gaan hiertoe over.

Spits afbijten
Lidl beet, als eerste grote retailer, de spits af en is daarmee als eerste van de grote supermarktketens voor alle winkels biologisch gecertificeerd. Skal is blij dat met de certificering van Lidl niet verpakte biologische producten (zoals AGF) en bereide biologische producten (zoals bake-off broden) voor de consument beschikbaar blijven.

Voor meer informatie: info@skal.nl en www.skal.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.