Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van 27 september tot en met 1 oktober

Bejo organiseert Open Dagen 2022

Van dinsdag 27 september tot en met zaterdag 1 oktober komen groentetelers en ketenpartners vanuit de hele wereld naar Bejo in Warmenhuizen voor de Open Dagen 2022 om kennis te maken met de nieuwe Bejo rassen. Maar ook om samen de ontwikkelingen, kansen en uitdagingen in de markt te bespreken. "Het doel is smaakvolle en gezonde groenten te telen waar consumenten wereldwijd van genieten", aldus de groentezadenspecialist.

Nieuwste rassen en inspirerende groenteconcepten
Diverse veelbelovende nieuwe rassen met een verbetering in ziekteresistentie, bewaarkwaliteit, uiterlijke kenmerken en smaak zullen te zien zijn op de demonstratievelden. "Een voorbeeld hiervan is Bazzu (Bejo 3395), een rode biet die intermediair resistent is tegen Rhizomanie (IR: BNYVV). In de foliekas voor vruchtgewassen presenteert Bejo een gevarieerd assortiment van onder andere tomaten, paprika’s en augurken." 

"Smaak, gezondheid en gemak zijn de pijlers van Bejo’s innovatieve groenteconcepten. Concepten als Redi (purple sprouting broccoli) en het trendy platte koolconcept CrispyCab, maar ook het complete assortiment nieuwe spitskoolrassen geven telers en partners uit de keten inspiratie voor nieuwe toepassingen."

De imkers van Bejo informeren de bezoeker verder over de activiteiten op het gebied van bijenveredeling en bijengezondheid.  

Innovaties in Seed Technology  
Voor de ontwikkeling en productie van nieuwe rassen is innovatieve technologie onmisbaar. Tijdens de rondleidingen in het Seed Quality Center en het Research Center hoort en ziet men meer over de ontwikkelingen op het gebied van veredeling, zaadonderzoek en zaadbehandeling.

Bovendien tonen mechanisatiebedrijven hun nieuwste technologieën voor de sector tijdens de mechanisatietentoonstelling.

De Bejo Open Dagen vinden plaats van dinsdag 27 september tot en met vrijdag 30 september voor klanten en relaties. Op zaterdag 1 oktober zijn ook familie en buren welkom om Bejo te bezoeken en te ontdekken. De Bejo Open Dagen vinden plaats aan de Trambaan 2 in Warmenhuizen.

Voor meer informatie:
Bejo Zaden
Trambaan 1
1749 CZ Warmenhuizen
+31 (0)226 39 61 62
www.bejo.nl     

Publicatiedatum: