Mobiele verpakkingsloze supermarkt breidt uit met zakelijke opties

Tholen - LOOS gaat het concept uitbreiden met business-to-business opties. "Met LOOS zakelijk willen we onze impact vergroten en bedrijven onderdeel laten zijn van die impact. We introduceren hiermee een hoop nieuwe opties voor bedrijven om met ons samen te werken", vertelt Laurens Kok, één van de oprichters.

Samen met Saskia IJpema en Jiske de Jong heeft Laurens de mobiele verpakkingsloze supermarkt LOOS opgericht. De jonge ondernemers rijden met hun omgebouwde cargobike 'de Silo' door Utrecht om bij mensen in de wijk om verpakkingsloos boodschappen doen mogelijk te maken.

Maar wat biedt dit voor opties voor bedrijven? Laurens: "Bedrijven kunnen de Silo bestellen en dan komen wij bij het bedrijf staan. Dan hebben medewerkers de mogelijkheid om hun eigen potjes bij te vullen met iets naar eigen smaak. We bieden ook cadeaupakketten aan, die bijvoorbeeld geschikt zijn als kerstpakket. Onze standaardpakketten hebben geen minimumorder, voor grotere orders overleggen we met de klant zodat we samen een pakket naar keuze kunnen maken."

Voor meer informatie:
Laurens Kok
LOOS
Europalaan 2
3526 KS Utrecht
06 18802219
laurens@loosutrecht.nl 
www.loosutrecht.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.