Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Florian Bursting

"Ruimte voor 300 vestigingen van Getir in Nederland"

Tholen - Directeur Florian Brunsting van Getir ziet nog ruimte voor zeker 300 vestigingen van Getir in Nederland. Dat zei hij op vragen tijdens het EFMI Business School jubileum congres "Overal waar een Domino's zit is ook ruimte voor Getir", zei hij.


Florian Brunsting op het EFMI congres, foto Jan Willem Houweling, In The Picture

Getir Nederland test inmiddels ook fysieke winkels uit en is een samenwerking gestart met De Lokalist, een landelijke online boodschappendienst voor lokale boodschappen.

Ook doen ze proeven met het openen van hun stedelijke mini-DC's als fysieke winkel. Klanten kunnen bij een tablet in de winkel hun boodschappen bestellen en afrekenen. Een orderpicker loopt door het DC om de bestelling te verzamelen en overhandigen aan de klant.

Brunsting schetste op termijn ruimte te zien voor meer nieuwe diensten naar de toekomst. Getir is een van oorsprong Turks bedrijf en daar actief sinds 2015. Daar kunnen consumenten via Getir-apps een uitgebreider assortiment bestellen (10000 sku) met langere levertijden, maar ook lokale boodschappen, warme maaltijden en water.