Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Delta Fresh - the fresh connection

"Uienhandel en opslag maakt ons een ideale schakel tussen producent en afnemer"

Tholen - Al sinds jaar en dag vormt Delta Fresh voor veel im- en exporteurs een tussenstop op weg van producent naar consument. "Vanuit Benthuizen bieden we een compleet pakket aan mogelijkheden, van sorteren tot douanediensten, van kwaliteitscontrole tot verpakken. Al met al een ideaal centrum voor het complete pakket", vertelt Wim Schipper.


Wilfred en Wim Schipper

De Hollandse uien vormen de grootste productgroep van Delta Fresh. "We beschikken over alle faciliteiten om gele en rode uien in elke gewenste maat en verpakking te leveren. Met een ruime gekoelde opslagcapaciteit zijn we in staat snel in te spelen op elke order, tot aan de grootste volumes toe. Naast gele uien kunnen klanten ook jaarrond bij ons terecht voor rode uien. Negen maanden per jaar kunnen we terugvallen op Hollands product. In de maanden dat de binnenlandse aanvoer er niet is, beschikken we over rode uien uit Egypte."

"Naast de uien biedt Delta Fresh een vertrouwd adres voor het koelen en bewaren van producten als gember, zoete aardappels en knoflook. Regelmatig vinden ook specialties als Chinese kastanjes, appelen en peren hun weg naar het Groene Hart. In onze hallen in Benthuizen hebben we alle mogelijkheden voor aparte koelcompartimenten. Daarmee kunnen we bewaren op temperaturen tussen -3 en alles daarboven. Ruim 2000 gekoelde palletplaatsen en een flexibele service maken het mogelijk snel in te spelen op elke order."

"Naast de opslag hebben we tal van services om de klant te ontzorgen, zo kunnen we in korte tijd grote volumes ompakken in elke hoeveelheid, gewicht en aantal. Ook kunnen we de kwaliteitscontroles verzorgen. Als douane-entrepot met AEO-status mogen we de  goederen in transito ontvangen en opslaan. Ook hebben we een erkende keuringslocatie voor het KCB", vertelt Wim. 

Onlangs heeft Delta Fresh een nieuwe huisstijl gelanceerd. Ook op de nieuwe website - ontworpen door Panoramastudios en bij Delta Fresh operationeel gemaakt door Ruben van Veen - wordt het verhaal van Delta Fresh - The fresh connection uitgebreid toegelicht.

Voor meer informatie
Delta Fresh
Hogeveenseweg 27A 
2731 LA Benthuizen
Tel: 0172 - 588 991
[email protected] 
www.deltafresh.nl