Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Odin Westerpark verhuist naar Amsterdamse Bilderdijkstraat

Biologische foodcoop Odin opent na maanden van voorbereiding op maandagochtend 27 juni de deuren aan de Bilderdijkstraat 64 in Amsterdam. De winkel van de biologische foodcoop zat sinds 2008 aan de Tweede Hugo de Grootstraat, maar was toe aan een nieuwe en iets grotere locatie waar de nodige verbeteringen mogelijk waren. Op vrijdag 1 juli wordt de nieuwe winkel feestelijk geopend.
 

De nieuwe Odin winkel aan de Bilderdijkstraat 64 in Amsterdam

Tijd voor verandering
De verhuizing zat er al enige tijd aan te komen. Odin directeur Merle Koomans van den Dries: “De Odin winkel aan de Tweede Hugo de Grootstraat kent een lange geschiedenis. De winkel is in 1972 opgericht onder de naam De Belly. In 2008 heeft Odin hem overgenomen en zijn we op de Tweede Hugo de Grootstraat open gegaan. Een fijne winkel, maar het pand kent helaas een hoop beperkingen. We stonden nu voor de afweging om flink te gaan investeren om de kwaliteit te kunnen bieden waar we voor staan, maar verwachtten eerlijk gezegd te weinig verbetering in verhouding tot het te investeren bedrag. We besloten daarom dat we beter op zoek konden gaan naar een pand dat die ruimte voor kwaliteitsverbetering wel zou bieden. En dat hebben we gevonden op de Bilderdijkstraat 64!”

Tijd voor een feestje
De voormalige dierenwinkel aan de Bilderdijkstraat is flink onder handen genomen en omgetoverd tot een moderne en lichte biologische speciaalzaak met een uitgebreid assortiment van 100% biologische en biodynamische producten. Zoveel mogelijk rechtstreeks ingekocht bij boeren, bakkers, slagers, kaasmakers en andere producenten. Merle: “We zijn ontzettend trots op de nieuwe winkel en zijn heel benieuwd naar de reacties van onze coöperatieleden, klanten en nieuwe buren. Op vrijdagmiddag 1 juli van 16.00 tot 18.00 uur proosten we dan ook graag met hen op een mooi vervolg van onze winkel op deze nieuwe locatie.”

Voor meer informatie: [email protected] en www.odin.nl 

Publicatiedatum: