Alnatura ontvangt New Work Award 2022 voor het concept 'collegiale samenwerking'

Maandag 20 juni 2022 ontving Alnatura in de Elbphilharmonie in Hamburg de New Work Award 2022, die jaarlijks wordt uitgereikt door New Work SE. De biologische detailhandelaar uit Darmstadt kreeg de eerste plaats in de categorie 'New Work Companies' voor zijn alomvattende concept van 'Kollegialen Zusammenarbeit' (collegiale samenwerking).

Fotograaf: Lars Gruber

In zijn lovende toespraak waardeerde jurylid Bernd Hufnagl het bijzonder dat het innovatieve concept van Alnatura heeft aangetoond "dat waarderende, constructieve samenwerking mogelijk is en dat de wens van de werknemers naar zinvolle activiteit en ontwikkeling ook wordt vervuld".

"We zijn erg blij met de New Work Award. De prijs moedigt ons aan om consequent te blijven streven naar toekomstgerichte vormen van zakendoen - ook heel concreet in de samenwerking binnen de werkgemeenschap en daarbuiten", aldus Roland Smigerski, projectmanager collegiale samenwerking bij Alnatura.

Uitvoerige informatie over het concept van collegiale samenwerking bij Alnatura is hier te vinden.

Met de New Work Award eert New Work SE sinds 2013 bedrijven en mensen voor innovatieve werkconcepten. In 2022 werden 196 aanvragen ingediend.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.