Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Easyteeth xylitol pastilles bij Madal Bal

"Hiermee blijft de xylitol lang genoeg in de mond"

Madal Bal is een jaar geleden gestart met de verkoop van 100% biologische xylitol pastilles. "Dit is een uniek, gepatenteerd procedé waarbij de xylitol lang genoeg in de mond blijft om bij te dragen aan een gezond gebit. De reacties van gebruikers zijn enorm positief, vandaar ook dat we een campagne zijn gestart om dit product bij een groter publiek onder de aandacht te krijgen. Diverse mondhygiënisten en tandartsen raden het gebruik van deze pastilles al aan", vertelt Emile Dercksen.

De meeste mensen hebben weleens van xylitol gehoord, zo geeft Emile aan. "Het helpt de tanden sterker te houden en ondersteunt de mineralisatie. Nieuw onderzoek toont echter aan dat alle gunstige effecten alleen komen wanneer de xylitol gedurende 7 minuten of langer minuten in je mond blijft. Maar wacht eens even; hoe zit het met de kauwgom, tandpasta en andere producten met xylitol die we gebruiken? Nou, heb je het effect echt gemerkt? Omdat de xylitol in andere gezondheids- en voedingsproducten op de markt zeer snel oplost, hebben deze producten een beperkt nut."

Easy Teeth Xylitol crystals worden gemaakt met een gepatenteerd proces waarbij xylitol uit 100% biologische maïs onder hoge druk wordt gekristalliseerd. Er is geen ander ingrediënt nodig. "Je zuigt ze simpelweg langzaam op als een snoepje. Op deze manier is de xylitol minstens 7 minuten in contact met je tanden en kan het je mond en tanden schoon en sterk houden zoals geen ander xylitolproduct in de markt."

Easy Teeth komt in 4 varianten: Classic, Lemon, Orange en Eucalyptus. De pastilles zijn verkrijgbaar in praktische, hersluitbare verpakkingen van 40 stuks. Daarnaast is er de biologische suikervervanger in zakken van 500 gram.

Voor meer informatie:
Emile Dercksen
06 22308880
[email protected] 
www.easyteeth.nl 

Publicatiedatum: