Congrescentrum van Fleuriaye, Carquefou, 5 april 2022

Eerste editie van de 'Pro Bio Ouest'-beurs in West-Frankrijk

In het kader van de eerste editie van 'Pro Bio Ouest'-beurs, die op 5 april 2022 zal worden gehouden in het congrescentrum van Fleuriaye (Carquefou), bundelen Initiative Bio Bretagne en INTERBIO Pays de la Loire hun krachten om een evenement te organiseren waar professionals elkaar kunnen ontmoeten in het westen van Frankrijk.

Het doel van dit evenement is om in te spelen op en te praten over de huidige zorgen van de professionals, waaronder de sourcing op het gebied van biologische producten, de Egalim-wet (1 en 2), de uitvoering ervan en de invulling van overheidsopdrachten. 

De ‘Pro Bio Ouest’-beurs zal bedrijven en telers samenbrengen die allemaal biologisch gecertificeerd zijn en gevestigd zijn in de twee Franse regio's Bretagne en Pays de la Loire. Dit alles zal hopelijk leiden tot een verbeterde zichtbaarheid van het aanbod aan biologische producten.

De twee interprofessionele verenigingen werken al vele jaren als partners samen om de ontwikkeling van de Franse biologische sector te ondersteunen. 70 exposanten met biologisch gecertificeerde bedrijven uit Bretagne en Pays de la Loire zullen er hun biologische producten kunnen presenteren aan kopers uit horecagelegenheden, restauranteigenaren, eigenaren van delicatessenwinkels, eigenaren van biologische supermarkten en gespecialiseerde winkels, e-commerce platforms, projectontwikkelaars verbonden aan restaurants, groothandelaren en bedrijven met een aparte cateringservice.

Inschrijfformulier voor exposanten: contact@interbio-paysdelaloire.fr  

Inschrijfformulier om het evenement bij te wonen: my.weezevent.com  

Voor meer informatie: 
interbio-paysdelaloire.fr
bio-bretagne-ibb.fr


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven