Puur Mieke blijft eigen label uitbreiden

"Onze supplementenlijn bestaat uit echt pure producten, zonder vul- en bindmiddelen"

Tholen - Webshop Puur Mieke blijft het eigen label uitbreiden. Onlangs is hier een supplementenlijn bestaande uit 30 producten aan toegevoegd. "Het unieke aan deze op Nederlandse bodem geproduceerde supplementenlijn is dat het echt om mooie pure producten gaat, zonder vul- en bindmiddelen. Het zijn echt goede producten en ik vind het supergaaf wat er nu staat. Er zitten heel bijzondere producten tussen, zoals de astragalus-capsules. Het is zeker geen standaard supplementenlijn", vertelt Mieke Hendriks.Onder het Puur Mieke-label zijn verder onder meer diverse biologische noten, zaden en zuidvruchten verkrijgbaar. Evenals biologische rijst, quinoa en bio-kokosolie. De superfoods onder het eigen label van Puur Mieke zijn ook biologisch. "We breiden de lijn steeds verder uit totdat er een compleet assortiment Puur Mieke-producten bij ons verkrijgbaar zal zijn. Als het kan, ga ik voor biologisch. Helaas is nog niet alles in een biologische variant verkrijgbaar, maar we kennen de producenten en weten precies hoe ze te werk gaan."

Meest gewilde producten
Wat zijn momenteel de hardlopers in de webshop? Mieke: "Er is veel vraag naar zink en vitamine D. Dit geldt ook voor natuurlijke verzorgingsproducten. In deze categorie is er steeds meer aandacht voor zero waste, dus de blokken zeep gaan heel hard. En steeds meer merken investeren in het besparen van verpakkingen door bijvoorbeeld parels en capsules aan te bieden waar alleen nog water aan toegevoegd hoeft te worden. Hiermee beperk je niet alleen het afval, maar de producten nemen in de opslag, het vervoer en in je eigen huis veel minder ruimte in beslag. En daarnaast zijn ze ook helemaal natuurlijk, dus dat is win-win voor de natuur." De bestseller in de webshop is collageen. Op nummer 2 staat het groene bakbananenmeel (van het Puur Mieke-label).

Service en plasticvrij verpakken
Mieke wil met de webshop iedereen op een eerlijke en betrouwbare manier adviseren in het gebruik van pure producten. "Alle producten zijn glutenvrij, lactosevrij, vrij van geraffineerde suiker, vrij van slechte e-nummers, gistvrij, GMO-vrij, sojavrij, waar mogelijk biologisch, BPA-vrij en vrij van weekmakers." Inmiddels heeft Mieke 20 mensen in dienst. En er is heel veel concurrentie bij gekomen. Waarin kan Puur Mieke zich onderscheiden? Mieke: "Dat doen we door onze goede service. Klanten komen graag bij ons terug en waarderen de goede kwaliteit van onze producten. Dit is ook terug te zien in het feit dat we vier jaar op rij in de prijzen gevallen zijn bij de Shopping Awards."

Bestellingen worden plasticvrij en milieuvriendelijk verpakt. "We vinden het er belangrijk om ook op dit gebied naar duurzame oplossingen te kijken. Zo gebruiken we uitsluitend gerecycled papier. En zelfs het glaswerk wordt verpakt met speciaal gestanst papier. We maken gebruik van plasticvrije ECOtape om de pakketjes dicht te plakken. Hierdoor kan de gehele verpakking van onze bestellingen bij het oud papier."

Voor meer informatie:
Mieke Hendriks
Puur Mieke
Schutboom 2B
5427 CG Boekel
085 3030737
klantenservice@puurmieke.nl 
www.puurmieke.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven