Bio-groentetas terug op Universiteit Utrecht

De Groentetas is weer terug op Universiteit Utrecht. En om dat te vieren mag DUB (is de onafhankelijke nieuws- en opiniesite met actueel nieuws en achtergronden van de universitaire gemeenschap in Utrecht) eenmalig vijf groentetassen weggeven met hierin zeven
soorten groente of fruit van lokale, biologische boeren.

Groentetas is een initiatief van een groep duurzame studenten die houden van biologische groenten en fruit. Ze werken samen met twee partners in de regio. Eerder werd al samengewerkt met local2local, daar is sinds dit jaar de organisatie Instock bijgekomen. Deze organisatie richt zich met name op groente van goede kwaliteit die dreigt te worden weggegooid.

Iedereen die een Groentetas wil bestellen, kan dat doen voor 6 euro via www.groentetasutrecht.nl. Wie uiterlijk woensdag zijn bestelling plaatst, kan de tas op maandag ophalen bij het Educatorium (tussen 12.00 en 14.00 uur) of bij cultuurcentrum Parnassos (tussen 17.30 en 20.30). Groentetas zoekt ook nog vrijwilligers die willen meedoen aan het project. Laat dat weten op hun Facebook- of Instagrampagina @Groentetasutrecht.

Bron: DUB


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven