Luisterplezier tijdens de kerstdagen

Vijfde BioPodcast live

Wat betekent de Europese Greendeal voor ons voedsel? In deze 6-delige serie van de BioPodcast neemt journalist Sander Heijne de luisteraar mee door de gehele biologische keten. Onderdeel van deze Green Deal is de Farm to Fork strategy, volgens dit plan moet in 2030 maar liefst 25% van ons landbouwareaal biologisch zijn. Wat betekent dit en welke gevolgen heeft dit plan voor Nederland?

In deze vijfde aflevering van de BioPodcast gaat Sander Heijne in gesprek met Roosmarijn Saat. Roosmarijn is eigenaar van biologische supermarkt de Gimsel te Rotterdam en voorzitter van de Biowinkelvereniging. Tijdens dit boeiende gesprek geeft Roosmarijn haar visie op de biologische consumptie, de grote supermarktketens die hun biologische assortiment uitbreiden en haar rol om de consument te informeren over biologische producten. Luister hier naar de BioPodcast.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.