Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Origin'O in St. Amandsberg is heropend als Ekoplaza

Ekoplaza opent derde winkel in België

Op 1 december jongstleden opende alweer de 3e Ekoplaza vestiging in België. Deze keer was St. Amandsberg aan de beurt. De voormalige biowinkel straalt na een grondige verbouwing van twee weken.

De verbouwde winkel oogt helemaal Belgisch met elementen van beide formules. Een hedendaagse winkel, met focus op groenten en fruit, brood, kaas, verse gerechten en zoveel meer. De producten zijn 100% biologisch en het barst er van de natuurlijke vitamientjes. Het gamma werd ook uitgebreid met het eigen Ekoplaza huismerk, 100% biologisch en aan een toegankelijke prijs voor iedereen.

De flink uitgebreide biowinkel pakt uit met een vernieuwd Belgisch assortiment, een winkel voor de biologische fijnproever. Extra veel focus op de vers categorieën, op deze manier wil Ekoplaza haar klanten nog meer verwennen en laten zien wat écht lekker eten is.

Klanten wandelen van de ene beleving in de andere. Er is een apart 'verse kant-en-klaar maaltijden' eiland, klanten kunnen zelf verse producten 'tappen', zoals noten, pasta en granen, er i een uitgebreid tapasassortiment, de kazen zijn 'vers-van-het-mes' én er is een breed assortiment vegan producten.Derde winkel in België

Ekoplaza is een biologische winkelketen met ruim 85 vestigingen. Ekoplaza in St. Amandsberg is de derde winkel in België na Ekoplaza Alsemberg en Ekoplaza Berchem. De omschakeling van de andere Origin’O winkels staat de komende maanden op de agenda. Het uitbouwen van afhaalpunten en een webshop moeten in 2022 de aankoopbeleving compleet maken.

Voor meer informatie: www.ekoplaza.be 

Publicatiedatum: