Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ABN AMRO zet nieuw groendeposito in de markt

ABN AMRO Groenbank biedt spaarders een nieuw online groendeposito. Het deposito staat vanaf 16 december open voor klanten om groen te sparen.

Er kan deze maand groen worden gespaard totdat ABN AMRO Groenbank voldoende financiering heeft opgehaald voor de groene leningen die zij verstrekt aan haar klanten.

Tot vorig jaar konden spaarders van ABN AMRO Groenbank voor een groendeposito terecht bij ABN AMRO dochter Moneyou. In 2020 werd echter besloten de spaaractiviteiten van Moneyou stop te zetten. Het groendeposito verviel daarmee. Er is sindsdien hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuw groendeposito onder het label ABN AMRO. Dit nieuwe deposito staat vanaf vanmorgen 10.00 uur open voor spaarders.

Een Groenlening is een lening vanaf € 25.000 waarmee u kunt investeren in duurzame projecten. Denk hierbij onder meer aan natuur- en biologische landbouw, duurzaam vastgoed en duurzame energie, zoals zonnepanelen, aardwarmte en windenergie. 

Klik hier voor meer informatie over de werkwijze en investeringen van de Groenbank. Meer informatie over het openen van het nieuwe groendeposito is te vinden op de website met spaarproducten.

Publicatiedatum: