Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Brandt & Levie presenteert Worstpost

Worst door de brievenbus

De Amsterdamse worstmakers Brandt & Levie lanceren Worstpost. Worstpost is een cadeau doosje met drie worstjes van goed gehouden varken dat zo op de deurmat ploft. Hiermee kan heel Nederland op laagdrempelige wijze kennismaken met de smaak van beter vlees. Het cadeau doosje bevat 3 droge worstjes van 80 gram, waarvan 2 varianten biologisch zijn: Zwarte Peper en Venkelzaad.

Verras iemand - of jezelf - met de lekkerste worst van Nederland. Verjaardag vergeten? Iets leuks voor onder de kerstboom? Bestel Worstpost voor 12:00 uur en het ligt de volgende dag op de mat. Worstpost verstuur je naar vrienden, familie of collega's voor 12,50 euro plus verzendkosten.

Worstpost december-editie
In beperkte oplage is er een december-editie beschikbaar: vijf worstjes met luxe verrassingssmaken en feestelijke labels voor in je kerstboom of op de borrelplank (19,00 euro plus verzendkosten). Twee van de worstjes in dit verrassingspakket zijn biologisch. 

Voor meer informatie: info@brandtenlevie.nl en www.brandtenlevie.nl 

Publicatiedatum: