Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hybride ALV BioNederland door de ogen van een visueel notulist

Donderdag 25 november vond de algemene ledenvergadering van BioNederland plaats in de Wintertuin Experience in Baarn. Vanwege aangescherpte maatregelen vond deze ALV plaats in een hybride vorm. Na de opening verzorgt door voorzitter Jan Groen blikten hij samen met verenigingsmanager Natalie Oudenhoven terug op afgelopen jaar. Een jaar waarin diverse onderwerpen zoals Retailcertificering, import en residuenbeleid de nodige aandacht hebben gekregen.

Jan Groen spreekt de leden toe vanuit de Wintertuin Experience

De masterclass 'Duurzame Verpakkingen' was met meer dan 30 deelnemers een succes en krijgt in 2022 nog een vervolg. Ook de handelsmissie naar Frankrijk kwam aanbod. Een missie waarin veel kennis is vergaard over de Franse, Belgische en Luxemburgse markt, bezoek is gebracht aan de Natexpo en de retail.

Na deze terugblik, blikten Michaël Wilde en Joyce van den Bos terug op alle ontwikkelingen bij Bionext en keken ook vooruit naar 2022. Het jaar waarin de nieuwe EU-campagne start en er een vervolg komt van Definitie Bio.

Peter van de Steeg namens Organic Flavour Company aan het woord (op het scherm)

De vergadering werd afgesloten door een presentatie van Food Cabinet over hoe corona de voeding trends heeft beïnvloed en of dit een duurzame trend is. Kortom een informatieve maar ook dynamische ALV, die is vastgelegd door een visueel notulist. 

De terugblik, vastgelegd door de visueel notulist. Klik hier voor de uitvergroting. 

En de vooruitblik, klik hier voor de uitvergroting.

Publicatiedatum: