Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jansen Logistics Skal-gecertificeerd

"Meerdere klanten waren op zoek naar diepvriesopslag voor bio-producten"

Tholen - Het in Urk gevestigde Jansen Logistics is sinds kort Skal-gecertificeerd. Janita van Urk, die bij Jansen Logistics gaat over de kwaliteit en certificering, geeft aan dat de logistieke dienstverlener de Skal-certificering op verzoek van een aantal bestaande klanten heeft aangevraagd. "De vraag kwam vanuit onze klantenkring. Meerdere bedrijven waren op zoek naar diepvriesopslag voor hun biologische producten. Wij willen onze klanten natuurlijk graag bedienen en kwaliteit leveren, dus heb ik toen eerlijk geantwoord dat we nog niet biologisch gecertificeerd waren, maar wel graag het Skal-certificaat wilden behalen."

Janita van Urk (kwaliteitsverantwoordelijke) en Leen Wakker (chef expeditie). 

Daarom besloot Jansen Logistics zich te registeren bij Skal. Vervolgens ging het snel, zo geeft Janita aan. "Ons toelatingsonderzoek heeft op 26 oktober jongstleden plaatsgevonden, de auditeur nam vervolgens haar bevindingen mee naar kantoor en maakte daar een rapport van. Op donderdag 28 oktober kreeg ik al een felicitiatiemail: 'Van harte gefeliciteerd met uw eerste biologische certificaat!' Ondertussen mogen wij voor een aantal bedrijven biologische producten opslaan. Hierbij gaat het om biologische vis en biologisch vlees. We richten ons op diepvriesopslag van biologische en niet biologische producten. We verzorgen de complete dienstverlening rondom transport en opslag. Ook andere bedrijven zijn wij hierin uiteraard van dienst."

Het Skal-certificaat is overigens niet het enige nieuwe certificaat. "We zijn sinds een aantal jaar ook gecertificeerd door IFS Logistics. Daarvoor hebben we recent een onaangekondigde audit gehad en hiervoor zijn we geslaagd met 98,58 procent. We zijn op beide certificaten erg trots", aldus Janita.

Voor meer informatie:
Janita van Urk
Jansen Logistics
De Hors 1
8321 WS Urk
0527 680801
[email protected] 
www.jansenlogistics.nl