Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Handgemaakte kersthangers bij aankoop van drie actieproducten

Wessanen, Dille & Kamille en Ekoplaza starten vanaf deze week een campagne waarbij ze alle shoppers van Ekoplaza een (h)eerlijke Kerst wensen.

Unieke handgemaakte kersthangers
Dille & Kamille werkt al jaren samen met leveranciers in onder andere Nepal. Nepal is een prachtig land met een lange traditie van bijzonder ambacht. Helaas is het ook een erg arm land, waar vrouwen het extra moeilijk hebben om hun positie te verbeteren en hun isolement te doorbreken. De Nepalese leverancier van de Dille & Kamille Fair Trade Kersthangers steunt hen hierbij. In dit bedrijf maken ze niet alleen prachtige spullen, maar dragen ze ook wezenlijk bij aan het welzijn van hun medewerkers. De circa 500 merendeels vrouwelijke werknemers die deze vilten hangers maken krijgen zo een opleiding en een vast inkomen. Ze hebben een veilige werkplek en worden ondersteund met een zorgzaam sociaal vangnet.

Verkrijgbaarheid: Alle Ekoplaza winkels (m.u.v. online) en enkele zelfstandige biologisch speciaalzaken in Nederland

Spaaractie: Bij aankoop van drie actieproducten van De Rit en Destination (week 47), Piramide en Molenaartje (week 48) en Allos en Isola Bio (week 49) een handgemaakte Dille & Kamille kersthanger cadeau.

Publicatiedatum: