Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Nu zijn we van een afstand al goed zichtbaar"

Bastiaansen Kaashandel verder met marktformule Bio-Kaas

Tholen - In april van dit jaar is de nieuwe marktformule Bio-Kaas van start gegaan. Op vrijdag 19 november is het tweede lid gestart. De marktkraam onder deze formule is op de markt in Den Bosch voor het eerst in gebruik genomen door Katja Bastiaansen en haar partner Joep Broenen van Bastiaansen Kaashandel. "Wat het extra speciaal maakt is dat we begeleid worden door mijn zus Marja. Zij is productmanager biologisch bij Vandersterre, het bedrijf achter de marktformule Weide Bio-Kaas. Onze vader is heel trots dat we allebei in de bio-kaaswereld actief zijn", vertelt Katja.

Marja en Katja

Volgens Katja zijn de reacties van de klanten erg positief. "De kraam is heel kleurrijk, fris en herkenbaar. De meeste vaste klanten vinden het fantastisch mooi. We hebben ontzettend mooie verlichting. En overal waar de klanten kijken zien ze wel iets nieuws. De kleuren spreken heel erg aan."

Katja staat al 26 jaar op de markt met Bastiaansen Kaashandel. Ze geeft aan heel trots te zijn op het eindresultaat. "Wel hebben we hier zeker even over na moeten denken, omdat we ons eigen ding willen blijven doen. Toen bleek dat er voldoende ruimte binnen deze formule is, om onze eigen touch er aan te geven, besloten we om de samenwerking met Van der Sterre aan te gaan." Het basisassortiment in de kraam bestaat nog altijd uit zoveel mogelijk kazen van Bastiaansen Bio Kaas. "Ook staat er nog altijd Bastiaansen Bio Kaas op onze schorten."

Joep en Katja

Joep is er van overtuigd dat ze hiermee ook nieuwe klanten kunnen aantrekken. "Deze frisse look zal echt wel nieuwe mensen naar de kraam trekken. We kregen bijvoorbeeld al van iemand de vraag of we nieuw waren hier. Deze persoon liep ons hiervoor dus wel eens voorbij. Nu zijn we van een afstand al goed zichtbaar. De prima verlichting is echt ideaal. Zeker in deze donkere maanden. Met kaas is het immers 's ochtends altijd te doen, kaas moet je 's morgens halen."

De marktkraam staat op vrijdag op de markt in Den Bosch, op zaterdag is hij te vinden in Tilburg en op dinsdag staan ze op de markt in Breda. Op donderdag is tussen 15:00 en 18:00 uur het winkeltje bij de kaasmakerij in Molenschot open.

"Veel belangstelling voor Weide Bio-Kaas formule"
Marja Bastiaansen geeft aan dat de marktformule van Vandersterre snel groeit. "Er is veel belangstelling voor. We zijn ondertussen al met de vijfde ondernemer in gesprek die zich graag bij onze formule wil gaan voegen. Door gezamenlijk op te trekken op de biologische markt en dezelfde waarden uit de dragen, kunnen we een mooie professionele uitstraling realiseren, die per ondernemer op hun wensen aangepast kan worden. De ondernemers worden ondersteunt vanuit Vandersterre met mooie materialen en mooie biologische producten. Gezamenlijk kunnen wij de verkoop  van biologische kaas op de markt naar een hoger niveau brengen."

Voor meer informatie:
Katja Bastiaansen
Bastiaansen Kaashandel
06 51036334
info@bastiaansenkaashandel.nl 
www.bastiaansenkaashandel.nl 

Marja Bastiaansen
Vandersterre
06 13251752
m.bastiaansen@vandersterre.nl 
www.vandersterre.nl