Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Demeter weken: 'Kies voor de landbouw van de toekomst'

Deze en volgende week staan in alle deelnemende biologische speciaalzaken (winkels van Odin en Ekoplaza en een aantal zelfstandige vrije winkels) een levensgrote kartonnen boer in de persoon van biodynamische fruitteler Maaike Bischot. Klanten krijgen de nieuwe informatieve Demeter brochure aangeboden. De brochure met de titel 'Kies voor de landbouw van de toekomst' gaat in op de positieve rol die biodynamisch werkende boeren spelen in het kader van klimaat en biodiversiteit.

Tegelijkertijd is er ook een Demeter magazine verschenen die in veel winkels te krijgen is, met interviews met echte vernieuwers. 

Maaike Bischot is de afzender van de Demeter weken. Zoals hier bij Odin in Alkmaar.

De biologische speciaalzaken hebben een ruim aanbod aan Demeter producten en hebben deze weken verschillende aanbiedingen om iedereen kennis te laten maken met de biodynamische boeren en hun producten.

Congres
In het najaar op zaterdag 27 november organiseert Stichting Demeter samen met de BD–Vereniging en Aeres Warmonderhof ook nog een groot inhoudelijk congres in Antropia, met onder andere Erik Does van Ekoplaza, Imke de Boer van de WUR, Klaas van Egmond en klimaatactiviste en boerendochter Roos Saat.

Voor meer informatie: www.stichtingdemeter.nl

Publicatiedatum: