Het Californische bio-citrusseizoen is begonnen

Terwijl andere delen van het land de koelere temperaturen van de herfst omarmen, ging Progressive Produce deze maand het seizoen in voor zijn uitgebreide, in Californië geteelde citrusprogramma, waaronder biologische navels, citroenen en grapefruit.

Progressive breidt dit seizoen zijn biologische navelprogramma uit en zal de capaciteit hebben om grotere hoeveelheden bio-navels van midden december tot begin maart te verladen

"Onze bio-navels worden geteeld in de zuidelijke San Joaquin Valley en behoren doorgaans tot de eerste die worden geoogst en verpakt. We beginnen de laatste week van oktober met het verpakken van bio-navels en zetten het seizoen voort tot in het vroege voorjaar," aldus Andy Webb, directeur verkoop en bedrijfsontwikkeling. "Neem contact op met ons verkoopteam om er zeker van te zijn dat je bij de eerste lading van het seizoen zit!"

Bio-grapefruit is verkrijgbaar vanaf begin november en bio- citroenen vanaf begin december. Het hele seizoen door zijn er promotiemogelijkheden voor zowel bulk- als zakfruit.

Progressive is verheugd over de introductie van het uitgebreide bio-navelprogramma. "Dit is een uniek item voor Progressive. Wij hebben de capaciteit om grotere hoeveelheden bio-heirloom navels te verladen vanaf half december tot begin maart," aldus Christine Toy, sales manager.

De biologische heirloom navels van Progressive zijn een oude Washington-variëteit die op 100 jaar oude bomen wordt geteeld door een familiebedrijf van de derde generatie in Bakersfield, Californië. De perfect zoete en heerlijke bio-heirloom navels zullen worden verpakt in zakken van drie pond, maar ook bulkformaten zijn beschikbaar.

Andy Webb en Christine Toy

Kijk ook uit naar de vernieuwde verpakkingen van Progressive. Het merk Nature's Bounty Organic heeft een aantrekkelijk, hoog grafisch ontwerp dat zeer geschikt is voor merchandising en de aandacht van de consument trekt.

"Het consistent tonen van bio-citrus in bulk en zakken en het promoten van het hoge vitamine C-gehalte en de gezondheidsvoordelen biedt een ideale omgeving om de consument te bereiken," zegt Webb. "Bovendien kan het adverteren van bio-citrus met andere biologische artikelen de afzet van de hele categorie verbeteren."

Voor meer informatie: 
Oscar Guzman 
Progressive Produce
+1 323 890 8100 
oscar@progressiveproduce.com 
www.progressiveproduce.com/ 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven