Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SMYLE nu ook 'los' te koop bij Eco Groothandel

Steeds meer winkeliers hebben interesse om SMYLE, het plasticvrije tandpasta- en mondverzorgingsmerk uit Nederland, op te nemen. "Plastic is iets wat steeds meer mensen begint te irriteren en dat is geheel terecht", zegt Rob Bos eigenaar van Eco Groothandel in zijn nieuwe grote loods in Amsterdam waar steeds meer plasticvrije producten verkrijgbaar zijn.

Almar en Rob

Almar Fernhout, co-founder van SMYLE, vult aan: "Naast een aantal groothandels zoals HollandPharma, UniPharma en Udea werken we nu ook samen met Eco groothandel. Een voordeel is dat winkeliers hier ook losse producten kunnen bestellen. Zo krijgen de ook wat kleinere winkels toegang tot ons groeiende assortiment."

Naast de glazen flesjes zijn er steeds meer consumenten die kiezen voor een papieren navulverpakking. Almar: "Dit is de meest duurzame oplossing. SMYLE is de eerste partij ter wereld die dit zo aanbiedt, online en in retail. We hebben nu meer dan 320.000 plastic tubes bespaard. Dat moeten er een miljoen worden. Samen impact maken met een goed en mooi product is onze missie."

Voor meer informatie:
Almar Fernhout
SMYLE
06 47033547
[email protected] 
www.wesmyle.com 

Bestellingen via [email protected]

Publicatiedatum: