Tholen – Vier dagen lang was Kortrijk het centrum van culinaire innovatie, van 26 t/m 29 september vond de spin-off Taste of Tavola plaats. In het walhalla voor foodies wordt veel aandacht geschonken aan productbeleving en worden nieuwe producten en vernieuwende concepten onder de aandacht gebracht van de food-retail, speciaalzaken, horeca en cateringorganisaties, wat het de plek maakt voor food professionals om contact te leggen met leveranciers.
In deze fotoreportage de stands die hun vernieuwende biologische producten presenteerden in de hallen van Kortrijk Xpo.
Taste of Tavola 2021
Taste of Tavola is de nieuwste spin-off van de internationale vakbeurs Tavola, en brengt in 2021 in hall 5 een selectie van delicatessen - als een voorproefje van Tavola in maart 2022.
Omwille van Covid werd Tavola immers uitgesteld tot in maart 2022. Om in de tussentijd tóch te beantwoorden aan de wens van heel wat exposanten om hun producten en nieuwigheden aan klanten te kunnen voorstellen en om hen live te kunnen ontmoeten, worden Meat Expo & Broodway eenmalig uitgebreid met een Tavola hal.