The Story of Plastic bekroond met een News & Documentary Emmy

De documentaire The Story of Plastic is bekroond met een News & Documentary Emmy in de categorie 'Outstanding Writing'. Dit is afgelopen woensdag 29 september bekendgemaakt. Michael O'Heaney geeft aan enorm blij te zijn met 'deze ongelooflijke erkenning'. Hij wil alle leden van de Story of Stuff Community bedankt voor de standvastige en genereuze steun aan de film.

De film is inmiddels in 30 verschillende talen vertaald. Er zijn met de partners in #BreakFreeFromPlastic meer dan 2.000 vertoningen van The Story of Plastic in meer dan 80 landen georganiseerd, waaronder veel nationale hoofdsteden.

Michael geeft aan dat het winnen van deze Emmy award geweldig is, maar dat hij nog liever zou willen dat bedrijven eindelijk verantwoordelijk zullen worden gehouden voor de plastic vervuiling die zij veroorzaken. Ze zijn momenteel bezig met de pre-productie van een nieuwe video en social media serie die echte oplossingen voor de plasticcrisis in beeld brengt. "We keren ons tegen schijnoplossingen zoals chemische recycling die door de kunststoffenindustrie worden gepusht, en brengen transformationele oplossingen naar voren die ons naar de plasticvrije toekomst kunnen leiden die we allemaal willen."

Bekijk hier de trailer van The Story of Plastic: 

Voor meer informatie: www.storyofstuff.org


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven