Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Toegevoegde waarde van fysieke locatie: advies kunnen geven aan jonge ouders"

Kids Food Store geopend in Arnhem

Tholen - In Arnhem is de eerste Kids Food Store van Nederland geopend. De officiële openingshandeling werd vrijdag 17 september verricht door wethouder Roeland van der Zee (Publieke Gezondheid). Op zaterdag ging de winkel voor het eerst echt open voor publiek. Ilona Valster wil met de Kids Food Store ouders en kinderen inspireren om gezond te eten. In het assortiment vind je naast biologisch, suikervrije voeding ook allerlei producten om ouders te helpen met het (klaar)maken van gezonde gerechten.

Links luistert Ilona met haar man en kinderen naar de openingstoespraak van de wethouder.

Ilona geeft aan dat de eerste reacties ontzettend positief zijn. Ilona: "Klanten vinden het uitgebreide aanbod erg interessant en vooral de mogelijkheid tot ruiken en proeven van bijvoorbeeld de thee wordt gewaardeerd. Ik kreeg van iemand het compliment dat ze heel graag hier wat koopt vanwege de fijne sfeer in de winkel, ontzettend leuk om te horen natuurlijk."

Ilona leidt de wethouder rond in de winkel. 

De toegevoegde waarde van een fysieke winkel is de eerste week ook al duidelijk geworden. "Ik heb al wat advies kunnen geven aan jonge ouders; iets wat ook echt een toegevoegde waarde is van deze fysieke locatie. Vaak vindt men het namelijk lastig waar men moet beginnen en dan ben ik blij ze op weg te helpen en vooral mee te geven dat elke stap er één is. Het hoeft niet meteen perfect te zijn. Ik hoop met mijn winkel nog veel meer ouders, grootouders en kinderen te mogen inspireren om gezonde keuzes te maken en ook zelf thuis aan de slag te gaan."

Kinderen mogen in de Kids Food Store komen ruiken, voelen, proeven én spelen. Komende herfstvakantie staat ook de eerste activiteit op de planning: een eigen placemat maken.

Ilona staat ook zeker open voor ideeën. "Ken jij nog een merk dat zeker niet kan ontbreken in het assortiment? Laat het mij dan weten!"

Kids Food Store is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Het adres is: Rijnstraat 9 in Arnhem.

Voor meer informatie:
Ilona Valster
Kids Food Store/Okae for Kids
Rijnstraat 9
6811 EV Arnhem
06 11414015
[email protected] 
www.okaeforkids.nl