Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Velt verwelkomt 5000e lid in Nederland

Nadat in oktober vorig jaar Velt, Vereniging voor ecologisch leven en tuinieren, haar 4000e lid verwelkomde in Nederland, mag de vereniging in minder dan een jaar het 5000e lid in het zonnetje zetten.

"Mensen worden zich steeds meer bewust dat een ecologische levensstijl past in dit tijdsgewricht. Daarom weten zij de weg naar Velt goed te vinden. Omdat zij daar gelijkgestemden treffen én omdat zij bij Velt enorm veel informatie en inspiratie vinden om hun ecologische levensstijl verder te ontwikkelen", verklaart Velt de groei.

Velt groeit sterk in Nederland en in Vlaanderen
Mensen willen meer en meer grip hebben op hun eigen eerlijk geteelde voedsel. Of deze verse, onbespoten groente komt uit eigen (stads)tuin of van de lokale biologische boer, de bewuste consument wil weten waar zijn/haar eten vandaan komt. Eten volgens de seizoenen en lokaal geteeld zodat de druk op de omgeving zo beperkt mogelijk is. Oog voor biodiversiteit en kringlopen. Consumenten vinden deze thema’s almaar belangrijker. Bij Velt, de Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren, weten ze dit al jaren. Deze van oorsprong Vlaamse vereniging is 47 jaar geleden opgericht. De laatste jaren breidt ze zich ook sterk uit over Nederland. Velt heeft ruim 22.000 leden waarvan nu 5000 in Nederland.     

Velt wil mensen verleiden tot een ecologische levensstijl. Daarom ontvangt het 5000e lid een passende appelboom uit handen van John Vermeer, voorzitter van Velt team Nederland. Samen zullen zij deze planten in de tuin van dit nieuwe lid in Kerkrade.

Velt is de vereniging voor ecologisch leven, koken en tuinieren. Deze ledenorganisatie telt meer dan 22.000 gezinnen, waarvan nu 5000 in Nederland. Velt is het kenniscentrum voor ecologie, verenigd in afdelingen en werkgroepen die geregeld lessen en activiteiten organiseren. Velt schrijft ook boeken en publicaties over ecologisch tuinieren en koken.

Voor meer informatie: www.velt.nu

Publicatiedatum: