Frisse uitstraling voor Noorse bio-kip

Op het Noorse eiland Helgøya is Hovelsrud een van de grootste biologische pluimveebedrijven. Het bedrijf kent een lange traditie van produceren van voedsel van hoge kwaliteit. 

Hovelsrud was op zoek naar een nieuwe verpakking waarbij het gebruik van plastic werd verminderd, terwijl de productpresentatie optimaal blijft en het product er premium uitziet en aanvoelt. 

G.Mondini Technology hielp hen aan een nieuwe verpakkingsmachine. Daarmee worden de premium biologische kipfilet en -poten van Hovelsrud nu verpakt met Slimfresh®-technologie - de vacuüm skinverpakkingsoplossing met optimale recyclingeigenschappen.

De kartonnen basis in combinatie met de vacuüm skin garandeert tot 80% minder plastic en een frisse verpakkingsstijl. Bovendien garandeert de Skin-technologie een goede houdbaarheid van het product - met behoud van alle kenmerken en integriteit.

"De G. Mondini verpakkingsmachine paste perfect bij onze behoeften - innovatief, flexibel en kosteneffectief", besluit mevrouw Olssøn van Hovelsrud. "De ontvangst is zeer positief geweest, we hebben een groei van ca. 100% gehad in 12 maanden."

Bron: G. Mondini


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.