"Voor de chauffeurs stonden 's nachts ontbijtpakketjes klaar"

Udea luidt vakantieperiode in met proeverij

Tholen - Bij Udea is afgelopen vrijdag de vakantieperiode (op afstand) ingeluid. Diverse leveranciers waren hierbij aanwezig en lieten het personeel vanuit foodtrucks proeven van hun producten. Ook aan de vroege vogels (lees: chauffeurs) werd gedacht. Voor hen stond een ontbijtje klaar om mee te nemen voor onderweg.

"Omdat een bedrijfsfeestje momenteel niet mogelijk is, besloten we op deze manier nieuwe producten te laten zien en proeven. Hierop is intern heel positief gereageerd. Het gaf de medewerkers toch een feestelijk gevoel, passend binnen de huidige maatregelen", vertelt junior category manager René Vergeldt.

Vanaf 7:00 uur werd het personeel verwelkomd met barista koffie en koek. Tussen 12:00 en 17:00 uur stonden er verschillende foodtrucks op het terrein (met onder andere ijs van de Ice Cream Factory, Gimber-drankjes, chocola van Chocolatemakers, Qark toetjes en pizza). "Ook aan de medewerkers die overdag niet in de gelegenheid waren om langs te komen hebben we gedacht. Voor hen waren er borrelpakketjes voor thuis, met daarin onder meer chips en een wijntje."

Voor meer informatie:
Udea
Doornhoek 4040
5465 TD Veghel
0413 256700
info@udea.nl 
www.udea.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven