Gimsel Academy feliciteert afgestudeerde natuurvoedingskoks & -therapeuten

Afgelopen vrijdag hebben maar liefst zeven natuurvoedingskoks en zes natuurvoedingstherapeuten hun diploma ontvangen. Zij rondden hun beroepsopleiding af bij Gimsel Academy.

Macrobiotiek
In balans met de natuur en met jezelf: dat is de basis van de opleidingen tot Natuurvoedingskok en Natuurvoedingstherapeut. Vanuit de macrobiotiek, toegespitst op de huidige tijdgeest, leren studenten bij deze opleidingen de eigen conditie te verbeteren en koken voor specifieke condities van je medemens. Zij leren eenvoudige uitgebalanceerde maaltijden te bereiden met ingredi├źnten die zijn geproduceerd met respect voor mens, dier, milieu en economie. De beroepsopleidingen bestaan uit lessen die uitnodigen tot zelfreflectie en studie, waarin theorie wordt afgewisseld met de praktijk en waar veel ruimte is voor begeleiding naar het zelfstandig uitoefenen van het toekomstige beroep.

Open avond
De driejarige opleiding tot Natuurvoedingskok is de basis van de beroepsopleiding, het verdiepende leerjaar tot Natuurvoedingstherapeut is een vervolg hierop. Op 20 september 2021 start het nieuwe lesjaar tot Natuurvoedingskok bij Gimsel Academy. Op 1 september is er een open avond waar potentiele nieuwe studenten hun vragen kunnen stellen aan de docenten.

Een intakegesprek aanvragen kan via www.gimselacademy.nl

Voor meer informatie:
Gimsel Academy 
Mariniersweg 9
3011 NB Rotterdam
010 413 55 44
info@gimselacademy.nl
www.gimselacademy.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.