Nieuw Mos Warenhuis wint Dutch Retail Experience Award 'Most Innovative Store 2021'

Op zondag 11 juli werden de jaarlijkse Dutch Retail Experience Awards uitgedeeld, dit jaar op de zomerlocatie van Goodbrandz in Hoofddorp. Deze prijs is een landelijke retailprijs voor modezaken die hun winkelbeleving neerzetten op basis van de pijlers authenticiteit en duurzaamheid. Deze Award wordt sinds 2012 uitgereikt om vooruitstrevende retailers en winkelconcepten die duurzaamheid in hun beleid verweven hebben onder de aandacht te brengen.

Ruben Kool en Anita Groenendijk nemen namens Nieuw Mos Warenhuis de award in ontvangt

In de categorie Most Innovative Store is de winnaar dit jaar het Nieuw Mos Warenhuis geworden. Deze Award wordt uitgereikt aan, zoals de naam al aangeeft, de meest innovatieve start up. "Deze categorie is in het leven geroepen voor start ups, die met durf en lef het retaillandschap instappen en uitblinken in originaliteit, een steuntje in de rug te geven en ze te promoten onder de consument', aldus de Jury.

Ruben en Anita 

Anita Groenendijk reageert namens Nieuw Mos Warenhuis: "Wij zijn 3 maanden open en hebben deze prijs gewonnen, daar zijn we super trots op! De jury vond ons concept origineel en uniek in Nederland, een prachtige manier om duurzaam leven te stimuleren. En extra stoer om in deze coronatijd waarin iedereen online gaat een ruime fysieke winkel te openen."

Nieuw Mos Warenhuis is onderdeel van Nieuw Mos dat verder bestaat uit een natuurvoedingswinkel en een eetcafé. In het warenhuis is een breed assortiment duurzame producten te verkrijgen; dames- en herenkleding, basics, woontextiel, kinderspeelgoed, serviesgoed, tassen, schoenen en nog veel meer. "Als we willen dat kleding en andere producten duurzaam geproduceerd worden, dan moeten we ze beschikbaar maken voor onze klanten. Alleen zo veranderen we de keten en daarmee de wereld", aldus Ruben Kool, mede-eigenaar van Nieuw Mos.

Voor meer informatie:
Nieuw Mos Warenhuis
Leusderweg 21
3811 ET Amersfoort
anita@nieuwmos.nl 
www.nieuwmos.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.