Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vierde biosupermarkt van Biovita geopend in Oostende

Biovita heeft op 1 juli in Oostende haar nieuwste biosupermarkt geopend, enkele maanden vroeger dan voorzien. De nieuwe winkel aan de Van Iseghemlaan 44 in Oostende is reeds de vierde vestiging van het West-Vlaamse familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar expert is in de biosector. Biovita Oostende biedt een ruim en up-to-date assortiment bio- en natuurproducten, een ervaren team gezondheidsconsulenten en een vernieuwende winkelbeleving.

Op 1 juli heeft Biovita haar nieuwste biosupermarkt geopend. Na Biovita Brugge Sint-Kruis en Sint-Andries en Roeselare is dit reeds de vierde vestiging van het West-Vlaamse familiebedrijf dat al sinds 1988 pionier is in bio- en natuurvoeding. "Biovita is met een missie naar Oostende gekomen", zegt zaakvoerder Lien Fonteyne. "Al meer dan 30 jaar wil Biovita zoveel mogelijk mensen warm maken voor en laten proeven van de weldoende effecten van een gezonde, kwalitatieve en duurzame levensstijl. We zijn blij met de opening van onze vierde biosupermarkt in Oostende omdat nu ook onze vele klanten uit de kuststreek de kans krijgen om dichtbij huis van ons totaalconcept te genieten."

De eerste klant ontvangt een geschenk.

Vernieuwend winkelen avant la lettre
Pionier Biovita brengt meer dan drie decennia ervaring mee naar haar nieuwe vestiging in Oostende. "Die ervaring heeft Biovita vertaald naar een ruim en actueel aanbod van bio- en natuurproducten, samengebracht in een eigentijdse winkelervaring."

Lien vervolgt: "In onze gloednieuwe biosupermarkt in Oostende kom je terecht in een hedendaagse winkel die gezelligheid ademt. Net zoals in onze andere winkels hebben we er onze ervaring vertaald in een ruim, up-to-date en dynamisch aanbod van bio- en natuurproducten, waaronder dagverse biologische seizoensgroenten en -fruit van regionale leveranciers, ambachtelijk brood en kazen en natuurvlees, vegetarische en veganistische producten, glutenvrije en lactosevrije voeding, een bulkafdeling en een herboristerie met voedingssupplementen en natuurlijke lichaamsverzorging. Bij Biovita in Oostende vind je alles om anno 2021 lekker, gezond en duurzaam te kunnen leven."

Biosupermarkt met advies
Bij Biovita in Oostende staat een team ervaren gezondheidsconsulenten de klanten bij met advies. "Advies is de essentie van het totaalconcept van Biovita. Ook onze medewerkers in Oostende, waaronder enkele nieuwe collega's uit de regio, zijn stuk voor stuk specialisten in hun vak en kennen de producten door en door. Ze staan alvast te popelen om de nieuwe klanten enthousiast te ontvangen en ze vooral ook met raad en daad bij te staan."

Biovita bevindt zich aan de Van Iseghemlaan 44 in Oostende, en is elke dag, behalve zondag, open van 9:00 tot 18:30 uur, op zaterdag tot 18:00 uur.

Voor meer informatie: info@biovita.be en www.biovita.be 

Publicatiedatum: