Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Het Natuurhoekje in Heythuysen introduceert eigen label

"Klanten zijn enthousiast over ons eigen label"

Bij Het Natuurhoekje in Heythuysen heeft een brede range van producten nu een eigen label gekregen. Op de verpakkingen van noten en zaden, zuidvruchten, rijst en granen, muesli en crunchy, bakproducten en superfoods staat nu de naam van Het Natuurhoekje. En de lijn breidt alleen maar verder uit.

"We waren al een tijdje op zoek naar een eigen label lijn, maar we wisten niet waar te beginnen", vertelt eigenaresse Marlies. Via een artikel in Biojournaal over biologische groothandel Best of Bio Organic Food in Ermelo, kwam Marlies in contact met Bas Sengers. Deze groothandel biedt consumentenverpakkingen onder private label aan. De bulkverpakkingen worden in consumentenverpakkingen omgepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

"Dat was onze kans voor een eigen label lijn en we hebben deze met beiden handen vast gepakt. Na een mooi gesprek met Bas zijn we gestart met onze eigen label lijn Het Natuurhoekje", zegt Marlies. "Klanten zijn zijn zeer enthousiast."

Voor meer informatie:
Het Natuurhoekje
De Tamboer 2
6093 EB Heythuysen
natuurwinkel.heythuysen@gmail.com
www.hetnatuurhoekje.nl