Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ageeth Visser: "We nemen deze week ook de kantoorruimte in gebruik"

Nieuwe afhaalruimte voor abonnees Landzicht

Tholen - Landzicht Biologisch Groentenabonnement in Strijen is afgelopen donderdag overgegaan naar de nieuwe afhaalruimte. De abonnees kunnen hun pakketten vanaf nu daar ophalen. De afhaalruimte is gevestigd in de nieuwe schuur. Hierin zal ook nog een koelcel geplaatst worden en er is een kantoorruimte ingericht. Ageeth Visser: "De prioriteit bij de inrichting van onze nieuwe schuur lag bij het afhaalpunt voor de pakketten. Deze worden zo koel mogelijk opgeslagen in de ruimte die speciaal voor onze abonnees bedoeld is."

Illustraties: Janna Kool, green illustrator en foto's Friscat (Cathy van den Berg)

Landzicht Biologisch Groentenabonnement heeft momenteel zo'n 1300 abonnees. Ageeth vertelt dat de eerste reacties erg positief zijn. "We hebben goede reacties gekregen, diverse abonnees hebben een notitie op de pakbon geschreven. We hebben de ruimte zo herkenbaar mogelijk gehouden, geheel passend in de stijl van ons bedrijf en bij de vernieuwde website." 

Op Facebook staat 'geen tassen en kratten meer in de stoffige schuur, maar een frisse winkel waar de groentes en fruit veel meer tot hun recht komen'. Ageeth daarover: "Er was in de oude situatie steeds minder ruimte voor het afhalen van de pakketten, terwijl dit een enorm belangrijke tak binnen ons bedrijf is. Daarom lag de prioriteit bij het creƫren van een mooie afhaalruimte. Het openen van deze afhaalruimte was de eerste stap, we verwachten tegen het einde van deze week ook de nieuwe kantoorruimte in gebruik te nemen. We verheugen ons er erg op om in de nieuwe schuur aan de slag te gaan."

Ageeth geeft aan dat ze met de nieuwe schuur helemaal klaar zijn voor de toekomst. Zoon Floor zal het bedrijf uiteindelijk van zijn ouders gaan overnemen.

Voor meer informatie:
Ageeth Visser
Landzicht Biologisch Groentenabonnement
Broekseweg 2A
3291 LA Strijen
+31 (0)6 1411 0152
[email protected] 
www.groentenabonnement.nl