"De licht zilte smaak van 't Wad proef je terug"

Nieuw: zachte Friese biologische geitenkaas van de Molkerei

Slechts een paar honderd meter van de Waddenzee ligt het dorpje Oude Bildtzijl. Hier maken Els en haar team dagelijks zachte ambachtelijke Friese geitenkaas. Naast de naturel variant is de Friese geitenkaas door toevoeging van pure kruiden en specerijen in verschillende smaken verkrijgbaar, zoals Proven├žaals en ui-knoflook. De Friese geitenkaas wordt op ambachtelijke wijze gemaakt in de kaasmakerij en vervolgens verpakt in glazen potten. Door het gebruik van vegetarisch stremsel, is deze kaas ook geschikt voor vegetarische gerechten.

De biologische verse geitenmelk wordt geleverd door Sander en Marjolein Koster van Zorgboerderij Gerbranda State in Pietersbierum, niet ver gelegen van de kaasmakerij.

"De licht zilte smaak van 't Wad proef je terug in deze Friese geitenkaas. Heerlijk in bijvoorbeeld frisse salades of diverse warme gerechten. De Friese geitenkaas van de Molkerei is al jaren geliefd bij gerenommeerde restaurants en speciaalzaken in heel Nederland en nu ook als biologische variant beschikbaar via Udea", vertelt Markus Terpstra namens de Molkerei.

Voor meer informatie: markus@demolkerei.nl en www.demolkerei.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven