Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe uitstraling voor stuksartikelen St.Hendrick

"THT van 35 dagen dankzij napasteurisatie in eindverpakking"

Tholen - De St.Hendrick stuksartikelen zijn voorzien van een nieuwe uitstraling. Het gaat om de knakworsten, rookworsten en leverworsten. "Hiermee verlagen we ons plasticverbruik aanzienlijk", zo geeft Henk van Oers aan. Niet alleen het uiterlijk van de producten is veranderd, ook op productniveau levert de vernieuwing de nodige voordelen. Henk: "We kunnen nu een houdbaarheid van 35 dagen garanderen. Ook is de smaak van de producten verbeterd."

Hoe is de langere THT tot stand gekomen? "We hebben de THT van 3 naar 5 weken kunnen verlengen. De producten zijn niet alleen voorgegaard, maar door ze in de eindverpakking vervolgens nog te pasteuriseren in onze speciale napasteurisatiekast, realiseren we een hele lange THT van 5 weken. Dit zorgt voor een minimale derving, waardoor er geen of minder voedselverspilling is. Dat is heel prettig voor de winkeliers."

Dit is volgens Henk overigens niet het enige voordeel dat napasteurisatie biedt: "De producten hebben ook een betere smaak. En we hoeven geen rare zuren aan het product toe te voegen."

Voor meer informatie:
Henk van Oers
Deli Harmony
De Hootkamp 6
5321 JT Hedel
+31 (0)73 5995683
[email protected] 
www.deliharmony.nl