Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van GPA-SPA naar DMS: een douanewijziging met grote impact

GPA/SPA-vergunninghouders staan een grote opgave te wachten. Vóór 1 juni aanstaande moeten zij namelijk hun scenariokeuze aan de Douane hebben doorgegeven. Op 1 januari 2023 dient iedere aangever in Nederland volledig gebruik te maken van het nieuwe Douane Management Systeem (DMS): de vervanger van de huidige aangiftesystemen GPA en SPA.

Een douanewijziging die uitdagingen en vragen met zich meebrengt. Want ongeacht welke scenario men kiest, de overgang naar DMS zal grote impact hebben op uw organisatie, processen en automatisering. Meer weten over het nieuwe douanesysteem DMS? Klik hier

Online kennisevent: woensdag 12 en 19 mei, schrijf u nu in!
Om GPA/SPA-vergunninghouders te helpen bij de transitie naar het nieuwe DMS organiseren Stratech en Trade Facilitation in samenwerking met de Nederlandse Douane en de Erasmus University Rotterdam een online kennisevent.

Op woensdag 12 en 19 mei zullen Leo Alewijnse, John Schutten en Noël Egberts  - onder leiding van professor Albert Veenstra - de volgers informeren over:

  • De gevolgen en consequenties van hun scenariokeuze;
  • De impact van DMS op IT, Logistiek en Finance;
  • Wat men na de transitie naar het nieuwe DMS als aangever kan tegenkomen.

Na afloop van dit event heeft men als aangever de antwoorden voor een succesvolle transitie naar DMS. Deelname is gratis!

Klik hier om in te schrijven voor deelname aan dit online kennisevent.Publicatiedatum: