Tweede Vmarkt-vestiging opent 1 mei in Arnhem

Vmarkt opent in het centrum van Arnhem op zaterdag 1 mei naar eigen zeggen de grootste vegan supermarkt van Nederland. Volgens eigenaar Natascha de Rooij heeft de winkel op het Brouwersplein 27 in Arnhem een oppervlakte van ruim 300 m2. Het is de tweede Vmarkt-vestiging die De Rooij opent in drie maanden tijd.

"Het is een circus geweest om bijna volledig zelfstandig twee winkels binnen drie maanden te openen", zegt De Rooij, "maar als je een droom hebt, kun je niets anders doen dan er voor gaan." De eerste Vmarkt- werd geopend in Utrecht op 27 februari. Op termijn wil De Rooij ook daar een grotere winkel openen. Het assortiment van Vmarkt Arnhem bestaat uit 2.500 producten.

Proefpodium
Direct aan het begin van de supermarkt in Arnhem komt een proefpodium. "Hier kun je proeven hoe geweldig veganistisch eten is. De eerste maand zijn er elk weekend drie tot vijf uitstekende producten om uit te proberen. Ook kunnen klanten deelnemen aan wedstrijden om prijzen te winnen. Om alles volledig coronaproof af te handelen, zal er een maximum aantal klanten op het podium toegelaten worden. Het eerste weekend begint met medewerking van partijen als The Dutch Weed Burger, Bertyn en Watson's Food. Een deel van het proefpodium wordt omgetoverd tot lunchroom, zodra de overheid het weer toestaat."

Voor meer informatie: www.vmarkt.nl 

Klik hier voor het volledige artikel.

Bron: Vegan Business


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven