Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Het Klokhuis maakt opnames bij Meesters van De Halm

Het Klokhuis heeft dinsdag 20 april opnames gemaakt bij Meesters van De Halm. Algemeen directeur Rob van den Berg geeft op LinkedIn aan dat ze twee items gefilmd hebben. Eentje over granola en de ander over havermout. "We vinden het altijd een feest om onze fabrieksdeuren open te stellen om zo te laten zien hoe onze productie er aan toe gaat. Onze productontwikkelaar Anne van Grinsven vertelde alles over de ontwikkeling van een granola. Daarnaast was onze favo foodie Gewoon Hanne ook bij ons op bezoek om uit te leggen waarom havermout weer helemaal van nu is."

Hij geeft aan dat presentatrice Janouk Kelderman het erg leuk deed. "Ze was heel ge├»nteresseerd in voeding en kan enorm goed presenteren." 

Het is nog niet bekend wanneer de items precies uitgezonden worden, maar dit zal in ieder geval na de zomervakantie zijn (seizoen 21/22).

Links presentatrice Janouk Kelderman. 

Voor meer informatie: info@dehalm.nl en www.meestersvandehalm.nl 

Publicatiedatum: