Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biovita breidt uit naar Oostende met vierde biosupermarkt

Biovita, de biosupermarkt met roots in Brugge, breidt opnieuw uit. Naast de twee vestigingen in Brugge Sint-Andries en Sint-Kruis en in Roeselare, opent de vierde biosupermarkt van Biovita dit najaar de deuren in Oostende. Biovita neemt er haar intrek in het voormalige ING-bankkantoor aan de Van Iseghemlaan 44.   

"Met de uitbreiding naar Oostende bestendigen we de groei van Biovita in de provincie West-Vlaanderen. Biovita heeft als missie om zoveel mogelijk mensen warm te maken voor de weldoende effecten van een gezonde, kwalitatieve en duurzame levensstijl. Daar is de laatste tijd ook steeds meer vraag naar. Daarnaast spelen we met onze nieuwe vestiging in Oostende ook in op de spontane vraag van onze klanten aan de kust en de tweedeverblijvers om ook dichter bij huis van ons totaalconcept te kunnen genieten."

Gezond en natuurlijk leven als norm  
Het afgelopen jaar is er een kentering gekomen in de levensstijl van mensen.  Er is veel meer bewustwording over de impact die de consument kan teweegbrengen, en er is meer aandacht voor zelfzorg als preventie voor welvaartziekten. Ook Biovita, pionier in de bio-sector, stelt opvallende verschuivingen in de tijdsgeest vast: "Hoewel Biovita als pionier al meer dan 30 jaar de boodschap van natuurlijk en bewust leven uitdraagt, valt het op dat het bewustzijn daarrond zich nu ook verankert en verruimt naar iedereen", zegt zaakvoerder Lien Fonteyne. "De laatste jaren is niet alleen het aantal klanten in onze drie huidige vestigingen nog toegenomen, maar we merken vooral ook dat bij een breder publiek de vraag naar specifieke producten en advies is toegenomen. Dat alles toont aan dat het niet zomaar om een trend gaat, maar dat gezonder en natuurlijk leven voor veel mensen een dagelijkse gewoonte is geworden." 

Nieuwe jobs  
De uitbreiding van Biovita naar Oostende gaat gepaard met het creëren van werkgelegenheid. Zaakvoerder Lien Fonteyne: "We zijn best trots dat we ook met deze uitbreiding van ons bedrijf weer nieuwe banen kunnen creëren. In de drie vestigingen van Biovita werken we nu samen met 30 gepassioneerde collega's. Voor onze nieuwe biosupermarkt in Oostende zijn er nu 5 vacatures. We zijn vooral op zoek naar enthousiaste en ervaren gezondheidsconsulenten. Kennis, een positieve instelling en ervaring zijn pijlers die ons team zo sterk maken."

Pionier in de biosector  
Biovita is een familiebedrijf dat 33 jaar geleden werd opgericht door de moeder van de huidig zaakvoerder Lien Fonteyne. Noëlla Vantyghem begon in Brugge met een natuurwinkel die al snel uitgroeide tot een biosupermarkt. Anno 2021 wordt Biovita gerund door Lien Fonteyne en haar echtgenoot Pieter De Zutter. De tweede generatie bouwt gepassioneerd en met kennis van zaken verder aan het groeiverhaal van Biovita.  

Voor meer informatie: www.biovita.be    

Publicatiedatum: