Borrelen en babbelen over biologische landbouw

Op zondag 10 april organiseert De Balie een speciale online editie van Food for Thought. Dit keer staat het begrip biologisch centraal. Wat houdt het nu precies is in? De Balie gaat in dit programma samen met een aantal sprekers en met de kijkers thuis op onderzoek uit. Terwijl de sprekers in De Balie in gesprek gaan, kunnen kijkers thuis live mee proeven en reageren op wat er in het programma gebeurt. Kun je proeven of een product biologisch is?

Hoewel de supermarkten er vol van liggen en veel van ons er moeiteloos een paar euro’s extra voor neerleggen, weten we weinig van wat een biologisch product precies is. De term biologisch brengt vaak een mistige zwerm van aannames met zich mee. Is het daadwerkelijk beter om biologisch te kopen en waarom is het nou eigenlijk zo duur? Met wetenschappers, voedselproducenten en journalisten duiken we in de zin en onzin van biologisch voedsel tijdens een take-away debat inclusief proeverij.

Deelnemers kunnen alleen live meekijken, proeven en reageren wanneer zij de Food for Thought Borreltas hebben besteld. De borreltas kan opgehaald worden bij De Balie take away-bar in Amsterdam op zaterdag 10 of zondag 11 april vanaf 12 uur. In de tas zit o.a. de link om live het programma te bekijken.

Bron: De Balie


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven