alle klanten getrakteerd op fles bubbels

Bab Star 25 jaar

"In januari 1996 namen mijn vrouw Mariëtte en ik de bloemenhandel over van mijn vader Bab Star senior. Inderdaad, 25 jaar geleden. Daarin hebben we als bloemengroothandel flinke stappen gemaakt. Mijn vader was elke dag op pad om de winkels van de mooiste bloemen te voorzien. In 1996 zijn Mariëtte en ik op dezelfde voet doorgegaan. Vroeg uit de veren, inkopen op de veiling, auto laden en bij de klanten langs."

Foto: Ciska van der Plas

"Maar… tijden veranderen," vervolgt de jubilaris. "Alert reageren op veranderingen in de markt had altijd onze prioriteit. Doel: het faciliteren van de bloemist. Door scherper inkopen, efficiënter werken, snelle levering en advies. Met als streven om meer verkooptijd en -inzet te genereren en zo de winkelomzet te optimaliseren. Zo waren wij in 2001 de eerste leverancier in Nederland met een online-winkel, een webshop met realtime foto’s. Ook waren we ruim 10 jaar uniek met het concept “voor 18.30 uur besteld = de volgende morgen voor 7 uur in uw winkel”."

2021 een feestelijk jaar
Natuurlijk wil men dit 25-jarige jubileum niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom worden de klanten het hele jaar door verrast met ludieke attenties, feestelijke acties, inspirerende adviezen en workshops. "Immers, dit 25-jarige jubileum willen we samen vieren. Mede door uw (de bloemist, red.) steun en inzet hebben we in 25 jaar tijd uit kunnen groeien tot de huidige Bloemengroothandel Bab Star. Dank daarvoor. Daarom willen we van 2021 een feestelijke jaar maken. Met de aan alle klanten geleverde fles bubbels hebben we hiervoor een bruisende aftrap gegeven. Op naar een sprankelend vervolg van 2021!"

Lees hier het persoonlijke verhaal van Bab

Onlangs behaalde Bab Star als eerste bloemengroothandel een biologisch certificaat Skal Biocontrole. "Duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is geen loos begrip. De laatste jaren hebben we flink geïnvesteerd in verantwoord gekweekte bloemen en planten en daar zijn we nog lang niet klaar mee. Bij BabStar.nl hechten we veel waarde aan het milieu. Met dit Skal biologische keurmerk is duidelijk dat BabStar.nl voldoet aan de eisen volgens de geldende biologische EU wet- en regelgeving om biologische producten te verhandelen."

Voor meer informatie: www.babstar.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven