Zou kleine glasschilfers kunnen bevatten

Albert Heijn, Odin en Bonbébé roepen biologisch diksap appel terug

Albert Heijn, Odin en Bonbébé roepen diksap appel in een glazen fles van 750 ml terug en halen dit product uit de schappen, omdat er door een mogelijke productiefout kleine glasschilfers van de bovenrand kunnen loskomen en in het product kunnen terechtkomen. Bij Albert Heijn gaat het om het product met de houdbaarheidsdata 08-2022, 09-2022 en 10-2022, bij LandGoed, het merk dat Odin verkoopt, om houdbaarheidsdatum 31-08-2022. Bij BonBébé gaat het om flessen met streepjescode 8710624285777 en houdbaarheidsdata 31-08-2022 en 30-09-2022. Dit product is geleverd aan Boni, Boon’s Markt, Coop, Deen, Hoogvliet, Jan Linders, MCD, Nettorama, Plus, Sligro en Vomar. 

Klanten die in het bezit zijn van AH bio diksap met de houdbaarheidsdata 08-2022, 09-2022 en 10-2022 (de datum is te vinden op de dop), wordt dringend verzocht het product niet te consumeren en de fles terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel. Daar krijgen zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag terug. Een bon is niet nodig. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de Klantenservice van Albert Heijn: www.ah.nl/klantenservice

Odin benadrukt dat het alleen gaat om producten met deze specifieke houdbaarheidsdata (T.H.T.). De houdbaarheidsdatum is terug te vinden op de dop van de fles. "Je kunt het product terugbrengen naar de winkel en je ontvangt aan de kassa het aankoopbedrag terug. We adviseren dit product niet te consumeren en de inhoud van de fles weg te gooien. Namens Odin en de leverancier bieden we onze verontschuldigingen aan voor het ongemak. Voor meer informatie kun je graag contact met ons opnemen."

Klanten die de fles van Bonbébé hebben gekocht, wordt verzocht de streepjescode ongefrankeerd op te sturen naar: Bonbébé: Antwoordnummer 3500, 4140 VH BEESD, onder vermelding van naam, rekeningnummer en winkel van aankoop.

Bron: AH, Odin, NVWA


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven