Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sector | Voedselveiligheid

PAN-Nederland

"Hoge gehaltes van de ‘forever chemical’ TFA in pepernoten en alledaagse graanproducten"

Consultant Nanning Wouda ziet dat AGF-bedrijven worstelen met residuen, documentatie en houdbaarheid

"Problemen ontstaan vaak al bij de bron en dan kun je ze later niet meer makkelijk oplossen"

Eurobarometer 2025:

7 op de 10 Europeanen hebben vertrouwen in nationale en Europese autoriteiten wat betreft voedselveiligheid

RASFF: Ochratoxine A in gedroogde biologische moerbeibessen uit Turkije

FAVV lanceert “Food Hygiene Rating”

Vernieuwde toepassing biedt meer transparantie in de voedselveiligheid van Belgische handelszaken

RASFF waarschuwt voor poepbacterie E. coli in biologische taugé uit Oostenrijk

Terugroeping: Biologische lasagne

Terugroeping: Vegan protein pudding nougat praliné

Terugroeping: Gerookte tofu

Terugroeping: Biologische Mediterrane Lupineballetjes

Voedingscentrum: "Zorgen gewasbeschermingsmiddelen begrijpelijk, maar blijf wel groenten en fruit eten"

NVWA: 97% residuen op voedsel binnen wettelijke norm

Terugroeping van biologische babykoekjes

Terugroeping witte bonen medium bio